Home > Uncategorized > For mye å tenke på?

For mye å tenke på?

March 18th, 2016

Har vi mennesker får så altfor mye å tenke på? Er det slik at vi nå ikke har tid til litt åndelig avslapping lenger og at all vår ledige tid skal benyttes til å oppnå noe eller til å sitte foran skjermene våre? Er det virkelig slik tiden har blitt? For mange kan det virke slik og spesielt mye tid bruker vi på å bekymre oss over økonomi og slike ting.

Men la nå økonomi være i fred et lite øyeblikk og ta deg tid til å lese gjennom det som står her å lese, i og med at du nå allikevel er her!

Hva med å ta en liten pause fra jaget som driver oss fra skanse til skanse i dag. Hva med å bare kjenne litt på roen som finnes der ute men som allikevel er innenfor rekkevidde. Hva med å fremkalle følelsen man får gjennom å spenne på seg skiene og gå en rolig tur på gnistrende føre i den stille skogen?

Du skjønner hvor vi vil hen? Hva med rett og slett å gire ned en smule. Kjøre i 20 i stedet for i 120! Jeg tror det er mange som kunne hatt godt av det og det er jeg sikker på at det er mange der ute som tror med meg. Det trenger ikke å være noe vanvittig flott eller ekstremt som må gjøres. La nedgiring være nedgiring – altså bare ta det med ro, lese en bok, føre en samtale, være sammen med ungene og tilstede, lage god mat og hygge seg alene med familien.

Det er så mange verdier som ligger der ute som vi ikke benytter oss av, og nettopp det er en synd og en skam!

Har du for mye å tenke på? Rydd tankene og gjør det ferdig med det som opptar deg før du deretter prøver å leve livet ditt litt saktere.

Categories: Uncategorized Tags: